Contact
Mijn UnitedConsumers

Tankkaart aanvragen

Goedkoop tanken plus een extraatje
Korting op alle brandstoffen
Tankkaart is gratis bij gebruik
Altijd korting op adviesprijs

Gegarandeerd goedkoop tanken

Tot € 50,00 besparing per jaar!

600 bemande tankstations

Tanken zonder limiet en mét korting

Altijd actuele brandstofprijzen

Goedkoop tanken Met een UnitedConsumers tankkaart is goedkoop tanken heel eenvoudig. U tankt gegarandeerd goedkoper bij ruim 600 aangesloten tankstations. Bij deze bemande tankstations kunt u veilig en vertrouwd tanken.

U krijgt korting op de adviesprijs van alle brandstoffen. Daarnaast ontvangt u extra korting bovenop de voordelige prijs die het tankstation bepaalt. Zo kunt u tot wel € 50,00 per jaar besparen!

Tankkaart aanvragen

Actuele brandstofprijzen van dinsdag 12 december

Wij berekenen iedere dag de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs voor benzine, diesel en LPG.
Deze prijs baseren wij op de adviesprijzen van de vijf grootste oliemaatschappijen in Nederland.

Euro95 (E10)

Gisteren
€ 2,074
Vandaag
€ 2,072
De prijs is met 0,002 gedaald
Diesel

Gisteren
€ 1,894
Vandaag
€ 1,890
De prijs is met 0,004 gedaald
LPG

Gisteren
€ 1,049
Vandaag
€ 1,051
De prijs is met 0,002 gestegen


Meer weten? Bekijk de gemiddelde adviesprijs van het afgelopen jaar voor Euro95 (E10), diesel en LPG.

Hoe werkt de korting?

Bij ieder aangesloten tankstation krijgt u met onze tankkaart tot € 0,06 of € 0,10 of € 0,15 korting per liter op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs (GLA) van benzine of diesel GLA. Bij LPG kan dat oplopen tot zelfs € 0,20 korting per liter. Daarnaast krijgt u ook nog een extra korting. De hoogte hiervan is afhankelijk van de pompprijs die het tankstation vraagt. Als de genoemde korting al geheel aan de pomp gegeven wordt, garandeert UnitedConsumers een extra korting van € 0,01 en soms zelfs € 0,02 tot € 0,03 extra korting per liter. De korting wordt opgebouwd in een persoonlijk bespaartegoed. Het gespaarde bedrag kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt. Zo heeft u altijd een extraatje achter de hand. Zo tankt u altijd voordeliger dan anderen bij een deelnemend tankstation.

Uw voordelen

  • Korting op alle brandstoffen
  • Tanken bij ruim 600 tankstations
  • Veilig tanken bij bemande tankstations

Altijd een tankstation bij u in de buurt

Er zijn ruim 600 tankstations aangesloten bij UnitedConsumers. Zo is er altijd een tankstation bij u in de buurt waar u goedkoop kunt tanken.

Uw woonplaats of postcode:

Goedkoop tanken?
Dit moet u weten

Bereken uw tankkorting De korting die u krijgt, is afhankelijk van het aantal kilometers dat u rijdt, de brandstof die u tankt en waar u wilt tanken. Bereken in 3 stappen hoeveel u bespaart met een UnitedConsumers tankkaart.

Actuele brandstofprijzen Oliemaatschappijen wijzigen ongeveer drie keer per week de adviesprijzen voor hun brandstoffen. De pomphouder kan afwijken van deze prijs. Wij stellen iedere dag de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs vast.

Opbouw brandstofprijzen De brandstofprijs bestaat uit accijns, btw, productie-kosten en marge. De olieprijs verandert bijna dagelijks en daardoor de brandstofprijzen ook. Dit kan per dag een eurocent verschillen.

Tanken in het buitenland Gaat u met de auto op reis in Europa? Dan is het vaak goedkoper om over de grens te tanken. Bekijk de brandstofprijzen per land. Zo kunt u direct zien waar u goedkoop kunt tanken.

Onze klanten beoordelen ons met een

8,1
9

Uitstekende service en hulp bij vragen.

Zo wel bij tanken als ook bij de energie is het bij UnitedConsumers uitstekend geregeld.

Francois., Amsterdam.

Veelgestelde vragen

UnitedConsumers heeft met alle aangesloten tankstations afspraken gemaakt over de korting. Hierdoor verschilt de exacte korting per tankstation. Bekijk hoeveel korting u krijgt bij het tankstation bij u in de buurt.

Tanken met een UnitedConsumers tankkaart is altijd goedkoper. UnitedConsumers geeft twee kortingsgaranties:
Garantie 1: korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs.
Garantie 2: extra korting op de pompprijs.

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u bij ruim 600 tankstations in Nederland goedkoop tanken. Tank onder andere bij Shell, BP, Total, Texaco en Esso. U vindt altijd wel een tankstation bij u in de buurt.

U kunt een tankkaart online aanvragen. Heeft u al een tankkaart, dan kunt u deze online registreren. De tankkaart kost € 5,- (eenmalig). De tankkaart is gratis in de volgende gevallen:

  • U tankt binnen zes maanden na ontvangst minimaal 250 liter met de UnitedConsumers tankkaart.
  • U neemt binnen zes maanden na ontvangst een ander product af van UnitedConsumers (geldt voor maximaal 1 kaart per deelnemer).
Indien u niet heeft voldaan aan één van de voorwaarden voor een gratis UnitedConsumers tankkaart, dan zal UnitedConsumers de kosten verrekenen met het opgebouwde bespaartegoed. Indien er niet voldoende bespaartegoed beschikbaar is voor verrekening, dan zullen we de kaartkosten eenmalig incasseren van uw rekening. U geeft hiervoor toestemming door de voorwaarden voor het toezenden van de tankkaart te accepteren.

U heeft een persoonlijke tankkaart. Hiermee tankt u met korting bij een aangesloten tankstation. Bij het afrekenen laat u uw tankkaart scannen door de pompmedewerker. De korting staat dan binnen 24 uur in uw persoonlijk bespaartegoed.

Om korting te krijgen bij het tankstation waar u heeft getankt, moet de pompmedewerker de tankpas scannen. Het is niet mogelijk om dit digitaal te doen. Er is daarom geen tankkaart app beschikbaar.

Liever persoonlijk contact?

Heeft u een vraag, advies of hulp nodig?
Wij staan voor u klaar!

Contact
Chat met Puck
Start chat
Antwoord binnen 1 min
App ons
Start gesprek
Antwoord binnen 30 min
Bel ons
040 235 05 60 (lokaal tarief)
Direct een medewerker aan de lijn
Mail ons
tanken@unitedconsumers.com
Antwoord binnen 1 dag

Altijd veilig en vertrouwd tanken mét korting!

Waar wacht u nog op?

Tankkaart aanvragen